Varmepumper luft/luft

Luft til luft varmepumpens helt store fordel er dens lille pris, størrelse og simple opsætning. Af alle varmepumper er det den, som du kan få bedst tilbud på, af selv samme årsager. Luft til luft varmepumpen kræver kun en udendørs kompressor og en indedel til at cirkulere varmen dit hjem. Prisen på en luft til luft varmepumpen er omkring 12.000 til 25.000 kroner alt efter type og størrelse. Det er en lav pris når man tænker på hvad du får ud af en sådan varmepumpe. Der er mulighed for besparelser helt op til 80% alt efter nuværende opvarmnings form. 

 Opsætningen af varmepumpen er samtidig så simpel at det kan ordnes på én dag, med hjælp fra en autoriseret installatør. Du skal være opmærksom på at du bør placere inderdelen rigtigt for sikrer at varmen fordeler sig bedst muligt i boligen, skaber samtidig en god luftcirkulation. Moderne luft til luft varmepumper har yderligere mulighed for at bruges som aircondition. Dette betyder at de kan aktivt afkøle boligen, hvad der gør denne slags varmepumpe særlig fordelagtig i et sommerhus eller andre varme boliger eller rum. 

Klimaanlægsfunktionen dækker i de fleste tilfælde også over en filterfunktion, som kan filtrere pollen og andre partikler. Opvarmning med varmepumpe af denne type, kan altså virke utrolig godt på indeklimaet i boligen. Udover dette har flere og flere luft til luft varmepumper digitale funktioner, som tillader dig at styre varmen selvom du ikke er til stede i boligen. Det er rigtig smart, hvis du for eksempel skal sørge for at holde dit sommerhus en vis temperatur for at sikre dig imod frost i rør. Ydermere kan du, når du er på vej op til sommerhuset, gøre stuen klar med en behagelig temperatur.

Beregn din besparelse hos SparEnergi.dk