Om os

JL Energy ApS er en virksomhed, der er specialiseret i energiløsninger. Det gælder både på hjemmemarkedet og eksportmarkedet. Vi finder den rigtige løsning for dig privat og din virksomhed. Virksomheden drives af entusiaster, og det vises i kvaliteten af ​​produkterne. Vi nøjes ikke med en halv løsning, men forsikrer at dit projekt går som planlagt. Vi tager os af alt fra design, levering, installation og opfølgning på projekter. Jens og Lone Mouridsen grundlagde JL Energy i 2002. JL Energy har arbejdet med energiløsninger både indenfor udvikling og inden for design.

 Denne erfaring kombineret med passionerede mennesker skaber gode resultater.PV solsystemer er et af de centrale områder, der tager sit udgangspunkt i kundens ønsker. Løsninger, der er fremtidsorienteret, økonomisk rentable og arkitektonisk designet. Produkter til energioptimering er et område hvor vi er meget opmærksomme, og benytter de løsninger som er oplagt. Her kan nævnes varmepumper til varme, pool mm. Ved at besøge vores hjemmeside ser du de mange muligheder.

SolarElements ApS er et datterselskab af JL Energy ApS, hvor den vigtigste aktivitet er at levere PV solsystem i projekter til erhvervslivet og til offentlige kunder, primært i Danmark. SolarElements lægger også vægt på at sikre høj kvalitet til sine kunder gennem samarbejde med store og anerkendte leverandører, danske såvel som udenlandske. I vores beregninger bruger vi programmer som DDS CAD, PVsyst og PVsol. SolarElements fik i 2014 prisen for "Europas pæneste PV solsystem" for FN-bygningen i København. JL Energy ApS og SolarElements ApS er gode sparringspartnere for hinanden og samarbejder om mange opgaver.

Her bor vi

Gl. Rønnevej 17C
3730 Nexø
Telefon: +45 56 44 31 41
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.