(Jakke + Bukser + Uafgjort) Luksus Mænds Bryllup Passer Mandlige Pionér Slim Fit Passer til Business Casual Formel Part Classic 4 Farver

kr542.31 kr336.26
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Honning, dette er den Kinesiske størrelse, se nøje på skemaet, eller tjekke med mig

Kære kunder:

Velkommen til vores shop.

Jeg ønsker, at du har en behagelig shopping tid!

Før du placerer en ordre, skal du kontrollere følgende tips, så du har en vellykket shopping oplevelse:

Størrelse: denne er den Kinesiske størrelse, skal du kontrollere skemaet omhyggeligt, vælge den rigtige størrelse eller gå ind på vores

1. I henhold til den anbefalede størrelse chart, højde og vægt, det er kun til reference.

Tjek vores ordre?Efterlad en besked på din højde. (I CM) x 2 (CM) x 2 (CM) og vægt (KG)

2. Følgende måleenheder for cm, fordi det er manuel måling,

Den målemetode, hver person er forskellig, så det giver en fejl på 1 til 2 cm,

1 cm svarer til 0.39 tommer

Forsendelse:

Din ordre payment er efter vellykket, vil vi sende din ordre inden for 1-3 arbejdsdage.

Vi kan give (www.jl-energy.dk Standard Shipping) (China Post, der er Registreret luftpost) (ePacket) (UPS, FedEx, DHL) transport tjenester.

www.jl-energy.dk Standard Fragt : 15-40 dage forsendelse tid, på grund af den tid, der kræves til forskellige lande, er ikke det samme.

Kina Post, der er Registreret luftpost: 20-50 dage forsendelse tid.

ePacket: 10-30 dage forsendelse tid.

UPS, FedEx, DHL : 3-7 dage forsendelse tid.

Takster, vil vi annoncere den gave og erklære lav pris for at minimere eller undgå told.Men vi må ikke påtage sig opgaver.

Størrelser Og Farver:

1. Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer.Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre.Normalt tilladte forskelle i størrelsen er omkring 1 - 3cm i målingen.Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os.

2. Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Tilbagevenden & Exchange Politik:

Efter modtagelsen af varerne køber kan ansøge om 15 dage til at returnere eller udskiftning, skal du sikre, at varer ikke er beskadiget, og den originale emballage, køberen skal bære fra fragt.

Hvis det er vores ansvar, fragt, som afholdes af os.For eksempel: at sende den forkerte størrelse, eller det er beskadiget.

Hvis det er købers ansvar, fragt af køber.For eksempel: du vælger den forkerte størrelse og farve.

Feedback:

Din feedback er meget vigtig for os, og alle købere.Tag et par sekunder til at forlade en god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negativ(1 - 2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping her.Tak!

  • Model-Nummer: Three-piece Suit
  • Lukning Type: Single Breasted
  • Fit Type: Tynde
  • Foran Stil: Hjemme
  • Stil: Casual
  • Mærke: WANANSN
  • Tøj Længde: Almindelig
  • Materiale: Polyester
  • Bukser Lukning Type: Lynlås

Tags

Tags: passer til mandlige jakker, skjorter i slim fit slim, luksus mænd, der passer, passer til kvinder, mænd, der passer til wed, radio trailblazer, korea mænd shirt, kirken passer til mænd, smukke mænd i jakkesæt, boss blå farve.

Anmeldelser