Sommer Toppe Kvinder 2020 Spaghetti Strop Tank Tops Kvinder Sommeren Vintage Print Blomster Cami Top Til Kvinde Chiffon Afslappet Top

kr121.61 kr79.04
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Bemærk

Udskrivning kan variere på grund af stof skæring.Forskellige prints kan bruge forskellige stoffer.

Størrelse (cm)

S: Buste 83.5, Talje 67, Center Tilbage Længde 23 M: Buste 87.5, Talje 71, Center Tilbage Længde 23.5 L: Buste 91.5, Talje 75, Center Tilbage Længde 24

1. Ovenstående giver detaljerede fladskærms målinger af den faktiske vare.Målinger kan findes 1-3 cm fejl på grund af manuel måling. 2. Der henvises til den faktiske vare målinger, der sammenligner det med din krop målinger til at vælge den rigtige størrelse.Ikke vælg størrelse direkte i henhold til den størrelse, mærke eller dine vaner. 3. Hvis du stadig er i tvivl om valg af størrelsen, er du velkommen til at kontakte os.

Modellen Viser,

Fast Billede

Rigtig vare, rigtig skyde, real foto.Nyd shopping uden at bekymre dig.

Business-Samarbejde

Drop Shipping og engros er både velkommen.Minimum ordremængde er ét stykke.For mere, mere rabat.Drop shipping, vil vi sende varen til din kunde direkte og vil ikke forlade vores oplysninger.For engros, vi vil tilbyde en rabat eller gratis express shipping.ODM og OEM er understøttet.Du er velkommen til at diskutere andre virksomheder at samarbejde med os.

Farve Forskel

Vi forsøger at vise farve så nøjagtige som muligt, men på grund af belysning, forskellige display, personlige forståelse af farve og andre årsager, er farven af det faktiske produkt kan være lidt forskellige fra billedet på websiden.Der henvises til farven af det faktiske element, som den endelige farve.Farve forskellen ikke hører til kvaliteten problemet.

Forsendelse

Forberedelse Tid: 3-7 arbejdsdage.Overveje shipping hastighed og remote-adresse, vi kan bruge en anden forsendelses metode i stedet for fragt på din ordre.På grund af forskellige toldpolitikkens i forskellige lande, kan der være en told, skatter og andre told-relaterede afgifter, der skal betales af købere.Købere bære hele ansvaret for alle de ekstra udgifter, der er påløbet (hvis nogen).

Retur og Udveksling

Vi støtter ingen grund til tilbagevenden og udveksling politik.Varen skal returneres indenfor 7 dage efter modtagelsen.Sørg for varen i god stand, ubeskadiget, ubrugt, og med den originale emballage.Købere betaler for tilbagevenden shipping gebyrer.

Feedback

Hvis du er tilfreds, kan du efterlade 5 stjerner feedback, vil vi være meget taknemmelige.Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at kontakte os, inden du forlader feedback, eller åben konflikt.Vi vil gøre vores bedste for at løse alle de problemer for dig.Kommunikation er altid den bedste måde at løse problemet på.

 • Model-Nummer: TC1907
 • Materiale: Polyester
 • Toppe Type: Camis
 • Stof Type: Chiffon
 • Dekoration: INGEN
 • Tøj Længde: Almindelig
 • Mønster Type: Blomster
 • Køn: KVINDER
 • Mærke: boussac
 • Alder: Alderen 18-35 År
 • Stil: årgang
 • Element Type: toppe

Tags

Tags: 2020 top women, tank top, tshirt kvinde, top, summer top, top women, crop top, sommer bluse, top kvinde, klud kvinder.

Anmeldelser