Have med Græsplæne Pleje Tunge Spidse Belufter Rem Om Sandal Par Sko der Passer til Alle 517A

kr97.78 kr80.15
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

100% helt nye og høj kvalitet

OOTDTY Funktioner:

Sundere Græsplæne - Græsplæne luftblander sko er perforeret små huller til at give en bedre indtrængning af luft, vand og andre næringsstoffer, hvilket gør din græsplæne stærkere.

En enkel og økonomisk måde – en upåklagelig alternativ,græsplænen tilsat sko tilbyder et fremragende alternativ til professionel service, og det kan koste din skæbne at opretholde en god græsplæne.Dog, disse sko er en engangs-investering, der vil hjælpe dig med hundredvis af aerations og holde sig i god form, selv i løbet af din levetid, blot ved ventilation på græsplænen i stedet for at leje en stor tung græsplæne maskine, især hvis Du kun har en lille have.

Justerbar

One-size-passer til alle, de remme til at fastgøre foden til sandalen er justerbart, og passer til alle sko størrelser, herunder kvinders.

Nem at Installere

Let at bruge og samle, kommer med en mini skruenøgle, bare lave negle på skandaler med skruer, sæt stropper gennem spænderne, færdig inden for 5 minutter.

specifikation:

Farve:sort/grøn

Dimension: 300 x 130 x 57mm/x 11.81 5.12 x 2.24"

Materiale: Plastic

Bemærk:

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder:

1 Par X Søm Sko(Tilbehør som vist)

  • Mærke: OOTDTY
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tags

Tags: have sko med spikes, gips plænelufteren, græs spike, for at have værktøj, balkon have værktøj, havevanding dyse værktøj, led til haven, frog pond, sandaler til græsplænen, indendørs anlæg hylde.

Anmeldelser