2STK Fleksibel Carbon Fiber Cykel Fendere Justerbar Foran baghjulet Stænkskærme Riding Vinger Mudder Vagt Cykel Tilbehør

kr30.71 kr21.50
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Bullet Punkter:

1、Hårdt og Fleksibel: Lavet af stærk, fleksibel og høj styrke engineering plast, høj temperatur modstand, ingen deformation, ingen skår.

2、Dække Alle Hjul Størrelser: Bedre dække alle hjul størrelser og større land(1/2 tommer længere end før), hullerne er også blevet justeret lidt til at installere skærmen i en bedre position.

3、Beskyttende Funktion: Effektivt at beskytte ryttere og cykler fra skidt og snavs.

4、Let at Installere: Hurtig og nem at installere, der er kompatible med forgafler og bagudvendende sæder, der er udstyret med kabel-8 bånd, der bruges til at binde gafler, broer og søjler.Lette vægt, velegnet til de fleste skærme mountainbikes.

5、slidstærke: Enkel og hurtig installation, design, kan indstilles til enhver tid, slidstærke, stærk funktionalitet.Du behøver kun et par minutter at få en cykel, der kan køre i regnvejr.

1.Hårde og Fleksible: Lavet af stærk, fleksibel og høj styrke engineering plast, høj temperatur modstand, ingen deformation, ingen skår.

2.Dækker Alle Hjul Størrelser: Bedre dække alle hjul størrelser og større land(1/2 tommer længere end før), hullerne er også blevet justeret lidt til at installere skærmen i en bedre position.

3.Beskyttende Funktion: Effektivt at beskytte ryttere og cykler fra skidt og snavs.

4.Nem at Installere: Hurtig og nem at installere, der er kompatible med forgafler og bagudvendende sæder, der er udstyret med kabel-8 bånd, der bruges til at binde gafler, broer og søjler.Lette vægt, velegnet til de fleste skærme mountainbikes.

5.Slidstærkt: Enkel og hurtig installation, design, kan indstilles til enhver tid, slidstærke, stærk funktionalitet.Du behøver kun et par minutter at få en cykel, der kan køre i regnvejr.

Specifikation:

Størrelse: om 26.5*22cm/10.43*8.66 i

Materiale: carbon fiber, engineering plast

Proces: 3D carbon fiber mønster + farve udskrivning

Kabel-uafgjort: 8 stykker, nylon materiale

Gældende for: cykel forhjul eller baghjul

Packing Liste:

2*Skærmen

8*Kabel Uafgjort

1*manual

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Cykel Justerbar Fender Foran Bagskærmenes

Tags

Tags: 3 rl, de carbon hjul, elegant cykel-skærm, FIBER, bike fender, taiwan fat cykel tilbehør, carbon ramme, carbon hjul på vejen, skærm, cykel tilbehør, generelt.

Anmeldelser