Mini Drone UFO Flyver Spinner Helikopter Flyvende Bold Toy Hånd Drives Induktion Fingerspids Flugt Gyro Drone Fly Udendørs

kr52.33 kr31.94
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51723]

Funktion:

1. Med tre ufatteligt farvet lys, når du starter den flyvende bold legetøjet i luften, ser det som en neon meteor.

2. Den sfæriske toy er nem at bruge.Tænd på power-knappen og holde legetøjet op, så bare ryst den for at begynde at kaste legetøjet!

3. Lanceringen legetøjet, og så kalde det tilbage til din base med Boomerang-det er i din hånd.Kaste spinning legetøjet i luften og se den vende tilbage til dig.Få fat i den med den ene hånd, klar til at starte den næste teknik.

4. Når markøren er på plads, toy bolden kan dreje super hurtigt.Placere din hånd under bolden, og følg den spinding bolden så meget som muligt til at føle, at du er en omdefinering af tyngdekraften.Hvem siger, at magi er ikke rigtige?

5. Nogle gange kan en gruppe af mennesker.Finde en partner eller hele holdet.Så er freestyle, mens du med musen, tastaturet og passere toy bolden frem og tilbage.Gøre tingene mere interessante ved at fordoble fange og passere med forskellige bevægelser.

Specifikation:

Størrelse: 9,5 x 9.5 x9.5

Vægt: 27g

Batteri levetid: 30 minutter

Bemærk:

1. På grund af de forskellige display-og lyseffekter, den faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, farve.

2. Bemærk, at 1-3cm at være anderledes på grund af manuel måling.

Pakke Inkluderet:

1 x kugle toy

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51724]

  • Køn: Unisex
  • Funktioner: Mini
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Plast
  • Mini Drone UFO Flyver: Helikopter Flyvende Bold Toy

Tags

Tags: flyve nova, klinge klinge, toupi, beyblade metal fusion stadion, flynova spinner, flynova pro, blade l5, disney gaffel, bay toy, skær spinner.

Anmeldelser