Lysdæmper modul til 16/24A 600V Høj Belastning, 1-Kanal, 3.3 V/5 V logik

kr34.95
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

1 kanals Lysdæmper modul

1 kanals Lysdæmper modul

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------

AC-Lysdæmper-Modul til styring af AC-loader, 1-Kanal, 3.3 V/5 V logik, 16A/24A - 600V produktoversigt

AC Lysdæmper er designet til at styre vekselstrøm spænding, der kan overføre strøm op til 600V 16/24A.I de fleste tilfælde, Lysdæmper anvendes til at tænde/SLUKKE for lamper eller varme elementer, det kan også bruges i ventilatorer, pumper, luftrensere, e.t.c.

Sidst, Lysdæmper er blevet en ofte anvendt beslutning for smart home systemer.For eksempel, når du har brug for gnidningsløst at ændre den spænding, strøm.Strømmen er langsomt at tænde eller SLUKKE.

Power del af lysdæmper er isoleret fra kontrol-del, for at udelukke muligheden for høj strøm afbrydelse af en microcontroller.

Det logiske niveau er tolerant til 5V og 3,3 V, derfor kan det være forbundet med microcontroller med 5V og 3,3 V niveau logik.

I Arduino, lysdæmper er kontrolleret med RBDdimmer.h bibliotek, som anvender ekstern afbryder og proces tid afbryder.Det forenkler den kode, du skriver, og giver mere sagsbehandlingstiden for hoved-kode.Hvilket er grunden til, at du kan styre flere Lysdæmpere fra en microcontroller.

Du kan downloade RBDDimmer.h bibliotek og et par eksempler i "Dokumenter", eller på GitHub.Vi opdaterer hele tiden vores bibliotek, så vi anbefale at tjekke hjemmesiden opdateringer, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Lysdæmperen er tilsluttet til Arduino controllere via to digitale pins.Første (Nul) til at styre afviklingen af Fase, Nul af VEKSELSTRØM, som bruges til at indlede afbryde signalet.Andet (DIM/PSM) til at styre (dim) nuværende.

Bemærk, at Nul kræver forbindelse til udpegede microcontroller pins (som er forskellige afhængigt af, hvilken model Uno -, Nano -, Leonardo -, Mega), da det er bundet til microcontroller afbryder.Teori:

Dæmpning kan opnås ved Puls Springe Graduering:

Metode 1 — En eller flere cyklusser (sinus-signal) er overført til den belastning, mens du følger en eller flere cykler er blokeret.

Metode 2 — Delvis transferrence af hver enkelt sinusbølge til belastningen.

Metode 3 — Generation af modulerede fuld sinus signal af forskellige frekvens op til nogle hundrede Hertz.Denne metode kræver specialiseret kraftfulde AC-generatorer med forskellige graduering.

Metode 1 og 2 er de nemmeste at udføre med hjælp af en Lysdæmper, og program-kode: i begge tilfælde, der er behov for en kreds, der registrerer zero crossing og kan styre en TRIAC.Specifikation

Magt

op til 600V

TRIAC

BTA16—600V / BTA24—600V

Isolation

Optokobler

Logisk niveau

3.3 V/5 V

Zero point

Logisk niveau

Graduering (DIM/PWM)

logisk niveau ON/OFF TRIAC

Signal nuværende

>10mA

Miljø:

Til indendørs og udendørs brug

Driftstemperatur: -20°C til 80°C

Luftfugtighed: i Tørre omgivelser kun

ROHS3

Kompatibel Dokumenter

Dokumenter (manualer, skemaer, osv.) links:

https://robotdyn.com/Mod-Dimmer-5A-1L-EN —engelsk;

— Rusland.

Bibliotek og skitse eksempler:

Lysdæmper Bibliotek (RBDdimmer.h): https://github.com/RobotDynOfficial/RBDDimmer

Diskussion og støtte på FB: https://www.facebook.com/342167936199454/posts/623343184748593/

Video-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCh3PdwD_x7tg5sUUt3EfpfQ/videos

 • Forsynings-Spænding: ANTAL 600V
 • Driftstemperatur: STANDARD
 • vac: 600V
 • Model-Nummer: MOD-DimmerHL
 • triac: BTA16-600B/BTA24-600B
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Type: Logic ICs
 • Nul-Kryds Optoisolator: MOC3021S
 • tilstand: Ny
 • Mærke: RobotDyn
 • Effekttab Magt: STANDARD
 • Pakke: SMD
 • logik: 3.3 V/5 V

Tags

Tags: scr-hastighed kontrol, nl17sz74usg, yosta, logic pro x, d1 logik converter, ov2680 kamera modul, fm transmitt, HUGO DAMP, Lysdæmper, ic logik.

Anmeldelser

Nagenova
2021-01-29
5/5
The quality of the product is good, I have not checked the work yet