Polariseret Bil Solskærm Extender Trække Ned Parasol Se Gennem Glasss Parasol Solcreme Stykke Sne Blindhed Auto Tilbehør

kr79.47 kr57.24
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Funktioner:

- Det ned skygger af vores Bil solskærm Extender er lavet af polariserede linser i stand til at se igennem den vej, der giver klare øjne uden ubehag i de solrige dage.

- Dette extender eliminerer det reflekterede lys og blændende blænding forårsaget af solen.

- Den side, der skygger for vores forrude visir er lavet af polycarbonat materiale, der effektivt blokerer for solens stråler komme ind i en bil og giver en god og stress fri miljø, mens du kører.

- Solskærmen extender kan også bruges som bil vindue skærmen for at blokere solen blænding fra vinduet side ved hjælp af både ned og side parasol til stede i bilen parasol

- Solskærm extender er en universel størrelse, og det passer til næsten alle biler.De er nemme at installere og kan gøres på få sekunder.Spændet type holdbar fastgørelse hjælper extender til at holde fast til solskærmen af biler.

Specifikationer:

Materiale: PU+PC

Størrelse: 31*13cm

Pakke inkluderet:

1 * Solskærm

Bemærkninger:

1. Manuel måling, tillad 1 ~ 3 mm fejl,tak.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billedet.

  • Materiale: ABS
  • Model-Nummer: 1

Tags

Tags: renault visir, anti glare spejl, stykke auto 42, fragment, mærkat auto stykke, skab trække ud, anti glare skærm, rulle gardiner bil, van bil gardiner, auto bil gardiner.

Anmeldelser