HOLDE DYKNING Rustfrit Stål Dykning Støj Kaffefaciliteter Dykke Hummer Stick Pointer Stang med Faldskærm Snor Dykning Tilbehør

kr74.25 kr51.96
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

HOLDE DYKNING Rustfrit Stål Dykning Støj Kaffefaciliteter Dykke Hummer Stick Pointer Stang med Faldskærm Snor Dykning Tilbehør

Funktioner: Bruges til at banke på nogle af tilgængelige objekter til at lave en støj at trække dykning selskabets opmærksomhed.Du kan bruge stokken til at påpege ukendte væsener for at beskytte dig selv, eller bruge det til at måle længden af fisk eller sten.Det kan støtte dig til at komme væk fra havet-gulvtæppe, væsener, eller koraller uden at røre dem med hænderne.Rustfrit stål stang med stor hårdhed er robust, korrosionsbestandig, anti-deformere og holdbar.Med en justerbar rem, handy og praktisk, nem at holde på.Universal til mange anvendelser, som er ideel til dykning sport.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Mærke: HOLD DYKNING

Materiale: Rustfrit Stål

Farve: Pink, Sort, Grå, Blå, Grøn (Valgfrit )

Rod Total Længde: Ca. 32cm / 12.6 tommer

Skalaen: 20cm / 7,9 tommer

Lanyard Ledning Diameter: Ca. 7mm / 0.3 tommer

Vægt: Ca. 126-130 g

Packing Liste:

1 x Dykning Stick med Lanyard

* Andre vilkår er ikke inkluderet i prisen.

Du Kan få brug for dette Klik Nedenfor for at Få Rabat:

Om betaling:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på www.jl-energy.dk behandles af Alipay.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Tilbagebetaling:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.jl-energy.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Type: Swimmingpool Reb
  • Mærke: HOLDE DYKNING
  • Model-Nummer: Dykning Stick med Lanyard

Tags

Tags: stranden mini nederdel, boot tilbehør marine, team zissou, bomuld strik nederdel, Anker Holder, anker båd for, dashiki nederdel, scuba dive, bolden kjole nederdel, anker skib.

Anmeldelser