CK220 Professionel Colophonium Tryk på Håndsving Duel Opvarmede Plader 2.4" x 4.7" OS EU ' s Lager

kr1 529.28
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Professionel Colophonium Tryk på Håndsving Duel Opvarmede Plader 2.4" x 4.7"

Beskrivelse:

Kommerciel kvalitet, business klasse duel opvarmet tryk på til en favorabel pris.Specielt designet 2.44.7 tommer(612 cm) med et voldsomt pres og fleksibel temperatur kontrol, det er sikker på at opnå det bedste resultat produkter for dig.Billedet overføres er ikke kun klar og levende, men også holdbare.

Ingen kompressor behov.Sæt dine ønskede tryk, temperatur og brug håndtaget til at trykke så hårdt, som du ønsker.

Dual uafhængigt kontrolleret varme platens giver brugeren mulighed for at styre anvendelsen af temperatur og tryk forsigtigt, for maksimale resultater.

Ansøgning:

Anvendes til presning af olie, udskrivning af tekstiler og andre materialer, der kan bruges på mad, t-shirts, musemåtter, gåder, keramiske fliser og andre flader ved hjælp af luft, der strømmer, transfer printing paper og sublimering, osv.

Bemærkninger:

For meget varme, tid eller temperatur kan resultere i dårlig indflydelse på resultaterne.Så husk at prøve en lille prøve for at få den rigtige temperatur, tid og tryk, før masseproduktion.

Tid og temperatur Indstilling:

Blå tal for temperatur.Hvid figur for tiden.

1. Tryk på "SET" knappen, vil skærmen vise "SP" på displayet.Tryk på "▼" eller "▲" knappen for at nå den ønskede temperatur.

2. Tryk igen på "SET", tv-show "St" vises på displayet.Tryk på "▼" eller " ▲ " - knappen for at nå det ønskede tidspunkt.

3. Tryk på "SET" igen, efter at afslutte alle indstillinger.

4. Læg produktet i, når maskinen har nået den ønskede temperatur, tæt på varme tallerkener og vente, varme, indtil processen er afsluttet(maskinen vil buzz til alarm).

Funktioner:

Den varme plade overflade med teflon maling og støvtæt ikke har brug for høj temperatur klud.

Den unikke måde at pre-pres justering, tryk for at justere, nem og fleksibel.

Digital display elektronisk tidtagning, behandling komplet automatisk alarm tone.

Støbt aluminium varme plade, el-varme rør og plade kroppen til at hælde i en organisk helhed, jævn varme, holdbare.

Varme overflade belagt med høj-temperatur resistent anti-stikning lag, bekvemt og rent, modstandsdygtig over for oxidation.

Brug intelligent LCD display med konstant temperatur controller, så temperatur kontrol er korrekte(plus eller minus 10℃).

Manuel hydraulisk tryk på den nederste feber.

Sådan skal du Bruge:

1. Effekt på colophonium tryk på;

2. Både plade sæt til 265F;

3. Sæt blomster på te pose, og derefter sætte på den varme plade;

4.10 andet tryk;

5. Fjerne partikler og spændepatron med værktøj;

6. Lægge olie ind i din U-søm, ryger nu.

Specifikationer:

Model: CK220

Spænding: 110V/220V

Effekt: 500W

Automatisering Type: Manuel

Tryk på Style: Swing-arm

Materiale: Metal

Tid Range: 0-999s

Heat Platen Størrelse: 6x12cm(2.4x4.7i)

Pakke Størrelse: 41x38x31cm(16x15x12in)

G. W.: 12.85 kg(28.3 lbs

Pakke Liste:

1 × CK220 Colophonium Varmen Tryk på Maskine

2 × Power Plug

Garanti: Vi yder et års garanti.Inden for garantiperioden, alle børser eller repairment på grund af defekter er gratis (Køber er ansvarlig for shipping gebyrer).Hurtig levering: Vi sender varen ved FEDEX/DHL/EMS express og andre kommercielle hurtig til at du og e-mail tracking nummer immedicately.Leveringstid vil afhænge af placering og forsendelsesmetode.Bemærk venligst, at hvis din adresse er for fjern til at opnå, vil der være en ekstra fjernbetjening mod et tillægsgebyr. For USA,venligst bemærk: den regionale AK, HI, PR, er fjerntliggende områder.Disse steder vil der blive opkrævet ekstra porto.Send venligst en besked til os, før du køber.FEDEX shipping tid: 5-10 arbejdsdage afhænger af din placering DHL leveringstid: 5-8 arbejdsdage afhænger af din placering EMS shipping tid: 10-25 arbejdsdage afhænger af din placering For russiske kunder, kan vi sende maskinen ved at CDEK og det er kommercielle og også let at gøre med fortoldning, transit tid: 25-40 arbejdsdage.Men kære kunde, hvis din adresse er for fjern til at opnå ved at CDEK, kan der være en fjernbetjening mod et tillægsgebyr opstår.Men du behøver ikke bekymre dig om at, vi er altid villige til at refundere alle dine penge tilbage, hvis du ikke har brug for den længere.Og vi ville virkelig sætte pris på, hvis du spørg os for, at på forhånd med din by og postnummer.Køb af vejledning: På tidspunktet for købet, bedes du medtage din kontaktperson telefonnummer på din Paypal-kommentarer-området.Et kontakt telefon nummer kun for forsendelse. (International levering kræves dit tegn, så vi skal.vi er ære og ansvarlige sælger.vi forsøger altid vores bedste for at tilbyde den bedste kvalitet og service til køber med vores 100% ærlighed.Håber, at du vil elske vores varer.Pls ikke forlade os negativ feedback eller lav eller åbn en sag uden nogen meddelelse, hvis der har problemet,hvis du opfylde med vores varer.Pls forlade en god feedback med 5 stjerne til os.tak så meget i forvejen.hvis du ikke modtager varen eller varen tabt i levering.vi vil refundere dig fuld penge.International Køber.pls Bemærk: b.Told,skatter og andre afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller fragt,og Disse afgifter er købers ansvar. ( vær opmærksom på, takket være en masse.) c.skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.Køber fra brasilien.ukraine.rusland.pls kontakt med os om fragt, før du køber vores konto.Teknisk support: vi har en professionel teknisk support-gruppe for alle vores produkter at sælge.hvis du har tekniske problemer på vores poster.Pls velkommen til at kontakte os.vores tekniske support altid ved siden af dig.Betaling: Kreditkort

 • Heat Platen Størrelse: 6x12cm(2.4x4.7i)
 • Brug: Kommerciel Fremstilling
 • Tryk På Style: Swing-arm
 • Materiale: Metal
 • Magt: 500w
 • Model-Nummer: CK220
 • Type: Andre
 • Automatisering Type: manuel
 • Spænding: 110V/220V
 • G. W.: 12.25 kg
 • Pakke Størrelse: 43x33x31cm(17x13x12in)
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Tid Udvalg: 0-999S
 • Mærke: TS

Tags

Tags: tryk på termisk, varmen tryk på colophonium, krank generator, små varme tryk pude, tryk på manual, colophonium tryk på maskine lqt, heat mat, rose party plader, powace, flux til lodning.

Anmeldelser

Aider1969
2020-12-18
5/5
good press fast delivery. very impressive.