Trådløs Lyd Guide System ( 4 Sendere + 60 Modtagere+1 oplader boks ) Simultantolkning enhed / Tour Guide System

kr8 708.91
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Pakken indeholder:

Trådløs sender x 4 STK

Mikrofon x 4 STK

Trådløs modtager x 60 STK

Hovedtelefon x 60 STK

Lanyard x 64-PC ' er

C harging Tilfælde x 1 PC

Bemærk:

(1)tråd af mikrofon og hovedtelefon har antennens funktion, så kan du udfolde tråd af mikrofon og ledning af hovedtelefonerne til sørg for, at voice-signal transport, når du bruger dette system eller test.

(2)Vær venlig ikke at købe mange sæt i den første tid, hvis du aldrig drevet dette system før, eller ikke ved, hvad det er for.På det kraftigste råde kunder til at købe et sæt til at teste dette system, og helt forstå dens funktioner,Hvis du er tilfreds i dem,så kan du købe mange sæt i din næste ordre.

Post Beskrivelse

Garanti:

Vi levere dig de produkter direkte fra vores fabrik, er vi dobbelt kontrollere kvaliteten, før de forlader vores fabrik, så du kan få dem i perfekt stand.I tilfælde af at der er noget problem ,så tøv ikke med at lade os vide,og så vil vi forsøge vores bedste for at løse det for dig.Vi har 3 års garanti.

Forsendelse:

1. For at levere din pakke hurtigt og præcist, bedes du forlod os, telefonnummer, når du betaler, værdsat!

2. Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af rederi og lokale skikke.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

3. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være, før du køber.

Vende tilbage:

1. For enhver ombytning eller refundering,produktet skal returneres i sin oprindelige tilstand, herunder kasse og alt tilbehør.Købere er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost .

2. Du bedes kontakte os før du returnerer varen, vil vi give dig den rigtige vender tilbage-adresse.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med vores produkter og service,bedes du efterlade os en fem stjerner positiv feedback,tak:)

 • Vægt: 40g
 • Meddelelse: Wireless
 • Transducer: Electret Mikrofon
 • Stil: Lavalier Mikrofon
 • Kanal: 99 stk
 • Arbejdstid: 40 timer
 • Pakke: Ja
 • Frekvens: 195MHz-230MHz eller 72MHz-76MHz
 • Sæt Type: Transmitter Sæt
 • Bruger: Trådløs Lyd Guide System
 • Mærke: NoEnName_Null

Tags

Tags: felyby mikrofon sæt, kamera microfone, enheden translator, trådløse talkback-system, bte genopladelige høreapparat øre, retningsuafhængig mikrofon, elektronisk, enheden oversættelse, grænse for mic, kjoler comica, gruppen mikrofon.

Anmeldelser