Die Oscar Design Gennemsigtig Klar Silikone Stempel/Tætning for DIY-scrapbooking/foto album Dekorative klart stempel plader A260

kr59.51 kr53.56
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Hvis du finde de produkter, der er brudt eller mangler, når du modtager pakken, så tøv ikke med at kontakte os.Vi vil altid give dig en tilfreds med resultatet!

Stempel størrelse:21x24cm

Materiale: silikone

Emballage: 1stk/masse

Fantastisk design, for dine invitationer/ kort/ konvolutter

betaling: 1).Inden du afgiver ordren, skal du bekræfte detaljer med os, hvis de har spørgsmål. 2).Du betaler for ordren inden for 2 dage efter bestillingen. 3).Bemærk sørg for, at den adresse / telefonnummer (praktisk) / postnummer til dem, er korrekte på venstre.Vi vil afsende varerne til dem efter den adresse, der i deres www.jl-energy.dk.Hvis du har brug for at ændre adressen, bedes du kontakte os, før vi sender pakken. 4).Vi er ikke ansvarlige for nogen lokale told eller skat, af deres land.Den fri fragt prisen omfatter ikke import-skatter.forsendelse: 1).Din ordre vil blive behandlet inden for 7 dage efter din betaling. 2) .Kina Post, luftpost tager normalt omkring 15-40days for at få din adresse (det tager mere tid); EMS behov 5-10 arbejdsdage; Fedex behov 4-8 hverdage, DHL og UPS tager 3-7 hverdage. 3).Vi?Igen ikke for eventuelle forsinkelser af ordrer, når vi har afsendt dem.Da hastigheden på overførslen er uden for vores kontrol. 4).Enhver import afgifter eller gebyrer er køberne?S ansvar. 5).Tøv ikke med at kontakte os med eventuelle shipping problem, vil vi give dig tilfredsstillende svar.Du må ikke sende en debat valgfri.Tak igen!!Feedback: 1) .positiv feedback er meget vigtig for os.Du bedes venligst forlade 5 stjerner i samråd med os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Vi tilbyder dem den bedste pris og bedre service, når de laver en ordre næste gang. 2).Venligst e-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback eller åbne en tvist på www.jl-energy.dk.Vi vil hjælpe dig med at løse problemet.Give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår den sorg, de kunne have, hvis ordren går galt, men vi vil gøre vores bedste for at give dem tilfredse resultater. 3).Vi bekymrer sig om hver enkelt kunde, og vi vil altid være villige til at hjælpe dem.Vi håber langsigtet forretningsforhold med dem!

  • Materiale: Gummi
  • Bruger: Personligt Motto
  • Model-Nummer: A260
  • Gebrauch: Dekoration
  • Type: Standardstempel

Tags

Tags: h dør, dør hannerne, høvl dør, noter dør, dør masse, dør agern, etal dør, dør duer, dør nl, punge dør.

Anmeldelser