A1243 Aluminium Kabel USB-Tastatur for Tynd w/ 10 tasters Numerisk Tastatur MB110LL/EN A1243 Laptop Tastatur

kr497.48
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Aluminium Kabel USB-Tastatur for Tynd w/ 10 tasters Numerisk Tastatur MB110LL/EN A1243

UK layout Vi har en stor rabat for større mængder!

Kompatibel for

G6 kabelbaseret tastatur

Tilstand

Nye, Originale, Tekniker Bekræftet, Klasse A

Type

Tastatur

Farve

Hvid

Garanti

3 måneder

Vores produkter er originale og deres kvalitet er verificeret af eksperter inden forsendelse.Vores produkter bør ikke forveksles med kopier og 3 rd party dele.Vi er meget stolte af at give vores kunder de bedste kvalitetsprodukter med garanti for tilfredshed.Vi har lager af alle Mac-Bundkort, er LCD-Skærmen, LCD-montering, batteri, flex kabel, mus og tastatur osv.

Vi tager gerne give e-mail-reparation tjenester, herunder, men ikke begrænset til hovedkortet reparationer, skærm reparationer osv.Vores tekniske personale fik erfaring fra forskellige organisationer, herunder Foxconn.Du kan også få vores walk-in-reparation direkte i vores brunch i Hong Kong, Beijing, Shenzhen placering.

Garanti detaljer: Alle varer er dækket af garantien, vil blive forsynet med en garanti etiketten, hvis det skulle blive beskadiget eller fjernet, det vil UGYLDIGGØRE din garanti.Vi har 3 måneders garanti på alle produkter.Vi kan kun tilbyde en garanti på varer, der er modtaget defekte på grund af forsendelse eller produktets svigt.Vi forbeholder os retten til at afgøre, om din ordre vil blive ombyttet eller refunderet.Vi accepterer returnering/refusion for defekt vare, og ikke for skader fra brug, ukorrekt installation, eller misbrug.

Vi har QA ingeniører, der blev uddannet fra det autentiske Apple-fabrikker, herunder Foxconn.

Vi har specialiseret pakhuse med lagre af alle dele til rådighed 24/7. Du kan stole på os for at have din ryg, når det er nødvendigt.

Vi har den bedste tekniske ekspertise til at arbejde med os at bekræfte kvaliteten og ægtheden af de enkelte dele.

Vi tilbyder et omfattende garanti på 3 måneder, så du kan have fred i sindet.

1.Vi er meget fleksible med vores betalingsmetoder.Vi kan acceptere af Paypal, HSBC, T/T, Alipay, Western Union mv.Hvis du ønsker at bruge andre metoder, er du velkommen til at kontakte os.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage fra bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen lukker, vent et par minutter, og prøv igen.

Vil vi skibet ud din bestilling inden for 24 timer i hverdage.Kontakt os, hvis du donrsquot modtage din pakke inden for 30 dage.Vi har brug for 3 arbejdsdage til at kontrollere de oplysninger om den leverede ordre.Hvis det er på grund af problemer på vores side, vil vi refundere pengene for ordren.

Kunderne er ansvarlige for alle afgifter og skatter.Kontakt venligst din lokale myndighed for spørgsmål relateret til mængden af told eller afgift, vil du nødt til at betale.

Vi kan leverer til hele verden.Vi anvender et udvalg af tjenester såsom DHL / ePacket / EMS /UPS osv.

Kontroller venligst din leveringsadresse for den internationale pakker!

1. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet dele, men nogle gange det leverede dele, der ikke er kompatible, eller ikke virker efter hensigten.I det tilfælde, vi giver dig 7 dage til at meddele os om problemet og 30 dage til at returnere det.Forsendelse omkostninger, vil være dækket på begge sider.

2. Alle returnerede varer SKAL være i original emballage.

3. De returnerede produkter SKAL have selskab label og klistermærker vedlagt.At fjerne alle etiketter eller klistermærker vil ugyldiggøre garantien fra vores virksomhed.Vi kan ikke acceptere den returnerede pakke uden detaled grunde og tracking nummer.

4. Vi vil refundere det fulde vindende budbeløb, så snart vi modtager varerne.Vi vil inspicere forholdene og emballerede komponenter og/eller tilbehør, der følger med det.Du kan også anvendes til erstatning i stedet for refusion.

Vores virksomhed fokusere på de forretningsmæssige af Apple-produkter, reservedele, reparation og tilbehør.Vi har en historie af 10 år bag os.Vi har bygget vores ansvarlige merchandiser team og ansat dedikeret team til kvalitetssikring, som omfatter den tidligere Foxconn medarbejdere så godt.

Kvaliteten er kontrolleret og verificeret på hvert trin fra indkøb af dele til levering.Vi sætter en ære i at give den bedste kvalitet med den bedste pris og thatrsquos, hvorfor vi har haft en lang liste af tilfredse kunder.

Tak for at give feedback!Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du har problemer med din ordre, er du velkommen til at kontakte os og vi vil gøre vores bedste for at lede dig igennem.Din feedback vil også give os mulighed for at forbedre.

Så længe du er tilfreds med dit køb, kan du efterlade os en positiv feedback.

  • Model-Nummer: Fuldt Tastatur
  • Mærke: SZQBY
  • Layout: UK Layout
  • Kompatible Mærker: Universal Skærm
  • Anvendelse: Bærbar computer
  • tilstand: Helt nye & Ægte

Tags

Tags: appl tastatur, apple imac-tastatur, apple tastatur wire, a1243 apple tastatur, apple keyboard usb, apple keyboard hud, bluetooth tastatur russisk, apple magic-tastatur med numerisk tastatur, bluetooth-nummer pad, adgang til tastatur.

Anmeldelser