Velkommen pedal er egnet til Honda Accord 2018 LED rustfrit stål tærskel ændring

kr183.02
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Høj Korrosionsbestandighed Af Rustfrit Stål:

Sin korrosionsbestandighed Er Svarende til, at Titan og Chrom Indhold og Indhold af Molybdæn Er Forholdsvis Høj, Hvilket Effektivt Kan Bruge Nitrogen for at Forbedre korrosionsbestandigheden.Koefficienten for Termisk Udvidelse Er mellem Austenitisk Rustfrit Stål og Ferritisk Rustfrit Stål, og Kan Anvendes til Rensning af Havvand Enheder, kemiske Anlæg, Kystnære Bygninger med Alvorlige natriumchlorid Korrosion Osv.Er Super Rustfrit Stål.

Installationsvejledning:

① Overflade Rengøring: den Indsatte Skal Overfladen Være Helt Ren og Tør

② Produkt Paste: Før du Indsætter produktet, at Produktet Skal Være Placeret i den Krævede Installation, en Del, der skal Justeres.efter Bekræftelse af, at Installationen Position af Produktet, Riv den Røde Film og Indsætte Det.Undgå Kontakt mellem Fingrene og den Klæbende Overflade under Drift, og Tryk Hårdt efter, at Produktet Er Indsat for at Sikre Fuld Kontakt og Fugtning af den Klæbende Overflade.

③ Efter Produktet, og Dele, der Er Klistret, Det Tager 24 Timer at Nå Binding Force uden at Røre Vand og Relativt Store Støv.

[Forholdsregler]]

Sørg for, At Bilen Krop Er Fri for Fugt Eller Olie, inden Montering.Tør Den Ren med en Blød Klud, og Derefter Indsætte Det.Det Er Bedst Ikke at Vaske Bilen To Dage efter Indsættelse.

  • farve klassificering: Rustfrit Stål
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Ekstern Afprøvning, Certificering: ce
  • Item: 1
  • Mærke: NoEnName_Null

Tags

Tags: interiør kadjar, husqvarna 345 dele, W240, camry kuffert mat, ford fiesta spejl blinklyset, tilbehør honda civic, crv fender, subaru solskærm, accord vindueskarm, accord døren vindueskarm.

Anmeldelser