AIIOU Gay-Tank Tops til Mænd Hule Kort Undertrøje Elastisk Bandage Shirt Gay-Sexet Erotisk Se Gennem Undershirts Fetish Kostume

kr148.57 kr89.12
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Beskrivelse

Mærke:Aiiou

Farve: Som vist på billedet

Sæson:

Vægt:0,25 KG

Package:1STK

Størrelse Chart

Vælge den rigtige størrelse til dig.Størrelsen er kun til reference,hvis du ikke er sikker på størrelsen,pls e-mail os din nøjagtige kroppen måling ,så vi kan give dig nogle forslag til, hvordan man vælger den rigtige størrelse,tak for din forståelse

Vis Produkt

Forsendelse:

1.Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført., sørg for din leveringsadresse er corret og telefonnummer er tilgængeligt.

2.Vi vil informere dig, hvis fragt er ændret, så vær venlig at holde kontakten.

3.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i kundeclearing.Vi Garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

4.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

5.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Feedback

Hvis du er tilfreds, skal du give 5 stjerner ros ; hvis du ikke er tilfreds, skal du ikke haste til konklusioner, opmuntring og forslag for os er meget vigtigt, nogen spørgsmål, bedes du kontakte os, vil vi levere den bedste løsning!

Varm lynhurtig

1.Engros-og drop shipping er både velkommen Du velkommen til at kontakte os, vi vil give den bedste kvalitet og service og indrømmelser.

2.Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.

Om Os

Vi er et langsigtet fokus på tøj produkter selskab, har vi et væld af erfaring, at vi kan levere tilpassede produkter for den enkelte .Vi har en stabil bestand, fremragende produkter, den bedste kvalitet og service, hurtig levering, elsket af mange kunder.vi stræber efter at blive din lang sigt business partner, kundetilfredshed er vores ultimative mål, vi vil altid kæmpe.

  • Seksuelt Suggestive: No
  • Sjofelt Billede: No
  • Model-Nummer: HSKX07BX2
  • Mærke: Aiiou
  • Materiale: Polyester

Tags

Tags: fåre-shirt, gay tank top, latex shirt kvinder, femboy bøsse, gay singlet, crop top pink med, sexet se gennem v neck top, pink planet, sperm, mænd sexet singlet.

Anmeldelser