2020 Nye Orange STRAVA Professional Cycling Team Cykling Bære Korte Ærmer Cykling Bære Mænds Sommeren Åndbar Cykling Bære Sæt

kr184.19 kr125.23
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

--------------- Betaling ---------------

Vi accepterer alipay Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit card, WebMoney og bank overførsel.Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på www.jl-energy.dk i fremtiden.tak Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

--------------- Forsendelse ---------------

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.

--------------- Garanti & Vedligeholdelse ---------------

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

--------------- Vender tilbage ---------------

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.

Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

--------------- Feedback ---------------

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

 • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
 • Sæson: Sommer
 • Trøjer Materiale: 100% Polyester
 • Model-Nummer: 2020
 • Lynlås Længde: Fuld
 • Cykling Jersey Pad Stil: GEL Pad Åndbar
 • Type: Trøje Sæt
 • Ærme Størrelse: korte ærmer
 • Køn: MÆND
 • Materiale: Polyester,Elastan,Lycra
 • Salg Metoder: Fabrikken Direkte Salg
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Bukser Af Materiale: 80% Polyester og 20% Stretch & Spandex

Tags

Tags: kranksæt aftrækker, cykel telefon holder med power bank, canondalle cykling sæt, cyklus jersey mænd, billige cykling sæt, maillot orange, cykel telefon holder strøm bank, cycl jersey, cykel kranksæt, gear bøjle.

Anmeldelser

Yusufov4444
2020-08-28
5/5
ok
Jamonty1
2020-08-31
5/5
ok
Meandgee09
2020-08-28
5/5
ok